Liput

Liput 2019-02-01T10:43:56+00:00

EARLY BIRD -LIPUT MYYNNISSÄ NYT 

HANKI LIPPUSI TÄSTÄ

EARLY BIRD -PÄIVÄLIPPU

Päivälipulla olet oikeutettu osallistumaan asiantuntijapuheenvuoroihin, moderniin ja verkostoitumishenkiseen expoon sekä kuuntelemaan nimekkäiden Key Note –puhujien inspiroivia esityksiä. Muista varata paikaksi myös verkostoitumislounaalle ja “Meet the Beat” -jatkoillle! Verkostoitumislounas (10€) ja jatkot (15€) ostetaan erikseen. Early Bird liput myynnissä 31.5. asti, joten toimi nopeasti, ja lunasta lippusi tähän syksyn huikeaan aloitukseen.

VIP-LIPPU

TBM-19 VIP-lippu oikeuttaa osallistumisen koko päivän tapahtumaan ja “Meet the Beat” -jatkoille, verkostoitumislounaan esiintyjien kanssa sekä istumapaikat VIP-katsomosta. Lippuja myynnissä vain 50, joten toimi nopeasti ja koe Tampere Business Meet VIP-tyyliin!

VERKOSTOITUMISLOUNAS

Tällä lounaalla ei sulkeuduta omiin pöytäkuntiin vaan pakka laitetaan sekaisin ja tavoitteena on luoda uusia business-kontakteja hauskalla ja rennolla tavalla. 2018 verkostoitumislounas oli loppuunmyyty ja sai erittäin paljon positiivista palautetta. Tämä ei ole mikä tahansa business-lounas.

Paikkoja myynnissä 500:lle nopeimmalle, joten varaa paikkasi nopeasti ja tule tutustumaan uusiin ihmisiin avoimin mielen.

(Verkostoitumislounas ostetaan erikseen)

TBM-19 JATKOT – “MEET THE BEAT”

Tämän vuoden Business Meet huipentuu Tampere-talon ravintola Tuhdon tunnelmallisissa tiloissa järjestettäviin jatkoihin. Jatkoilla vaihdetaan vapaalle ja nautitaan hyvästä ruuasta, musiikista ja ohjelmasta. Paikkoja myynnissä tähän illan huipentumaan ainoastaan 300.

(Jatkolippu ostetaan erikseen)

Early Bird -liput myynnissä 31.5.2019 asti

OSTA LIPPUJA