TAMPERE BUSINESS MEET ON PERUTTU

10.9.2021, Tampere, Finnkino Plevna

 

Valitettavasti tapahtuma on peruttu koronarajoituksista johtuvien syiden vuoksi. Lipun ostaneisiin on oltu yhteydessä sähköpostitse rahojen palauttamiseen liittyen – mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä info@tamperebusinessmeet.fi

Teemat: Vastuullinen johtaminen, Vuorovaikutus & Menestystarinat

Inspiroidu, opi, verkostoidu

TBM kerää yhteen Pirkanmaan alueen yrittäjät, asiantuntijat ja vaikuttajat

DSC02417

MIkä Business meet?

Tampere Business Meet kerää Tampereen ja lähialueiden asiantuntijat, yrittäjät ja tulevaisuuden tähdet verkostoitumaan saman katon alle jo kolmatta kertaa. TBM tunnetaan loistavasta tunnelmasta, laadukkaista puhujista ja matalan kynnyksen verkostoitumisesta.

Tule tuntemaan paikan päälle TBM:n tunnelma, kuulemaan paikan päälle puhujat, joista jää aina kotiinviemistä ja kirsikkana kakun päällä iltabileet.

Tampere Business Meetin järjestäjänä on Tammerkosken Nuorkauppakamari ry, joka on voittoa tavoitelematon yhdistys. Haluamme kiihdyttää työelämämenestystä, olit sitten yrittäjä, opiskelija tai työntekijä – tai jotain siltä väliltä.

TBM on järjestetty ensimmäisen kerran 2018 ja järjestetään taas syksyllä 2021.

Tapahtumassa mukana

w_sy_pirkanmaa_rgb_musta_0
Fennia_Logotype_Green_RGB
tampereen-kauppakamari-sin läpinäkyvä tausta
Linjateräs logo
TAKK_logo_1200pxl
bonfiremedia_logo
Roihu-Liuku-Vaaka-RGB
Logo-transparent-Eventilla
Roidu logo
logot-300x320_c

Puhujat

Tutustu puhujiin!

Osa puhujista on vielä julkaisematta ja julkaistaan pian.

saana tyni

Saana Tyni, Koti Puhtaaksi 

Kuinka luodaan menestyvä yritys, Suomen paras työpaikka ja muutetaan radikaalisti koko toimialaa?

Saana Tyni on yrittäjä, äiti, ammattimaisuuden ammattilainen, tyyppi joka on syntynyt järjestämään johtamismallit uuteen uskoon ja tekemään mahdottomasta mahdollista.

Kun Saana Tyni perusti vuonna 2011 siivousalan perheyrityksen Sahera Koti Puhtaaksi Oy:n, ei hän vielä tiennyt mitä tulee saavuttamaan. Yritys toi näkyvyyttä koko toimialalle ja nosti siivousalan arvostusta täysin uudelle tasolle. Nyt yritys työllistää jo lähes 250 rautaista ammattilaista, ja viimeisen kymmenen vuoden aikana Saana ja Koti Puhtaaksi on palkittu lukuisia kertoja mm. Suomen parhaana työpaikkana, Vuoden kotityöpalveluyrityksenä Kauppalehden menestyjänä, Future CEO tittelillä ja jopa kutsulla Linnan juhliin.

Nyt Saana saapuu Tampere Business Meettiin kertomaan oman menestystarinansa ja kuinka vastuullinen johtaminen on luonut heille menestyvän yrityksen.

kortesuo

Katleena Kortesuo

Emme tunnista tarinaa, vaikka se purisi meitä pakaraan.

Tarina on tehokkain keino paketoida yhteen tunne ja tieto ja toimittaa ne toiselle ihmiselle. Tarinoita on maailma täynnä, ja silti me kuulemme jokaisessa bisnesseminaarissa samat jutut Steve Jobsin autotallista. Tämä ei käy laatuun. Niinpä Katleena Kortesuo kertoo puheenvuorossaan sen, mistä tarina löytyy, miten sen tunnistaa, miten se valitaan ja miten se kerrotaan.
Kortesuo on kirjoittanut yli 40 kirjaa ja pitänyt yli 500 koulutusta ja seminaaripuheenvuoroa - rautainen viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntija siis kyseessä.
Niko Visuri

Niko Visuri

Miten hyödyntää kehonkieltä toiminnan tehostamiseksi ja parempien tulosten saavuttamiseksi, niin työssä kuin vapaa-ajalla?

Mr. Body Language®️ Niko Visuri johdattaa 30 vuoden kokemuksella, kuinka kehonkielen avulla voi tehostaa henkilökohtaista viestintää, rakentaa luottamusta, parantaa ihmissuhteita sekä edistää työssä hyvinvointia ja lisätä myyntiä!

Niko Visuri saapuu Tampere Business Meettiin 10.9.2021 kertomaan salaisuudet kehonkielestä. Asiaa ja hauskaa samassa paketissa.

Petteri Kilpinen

Petteri Kilpinen, valmentaja ja tietokirjailija, Aava

Inspiroivasta ja vastuullisesta johtamisesta meille saapuu puhumaan Petteri Kilpinen!

Petteri on johtaja, päävalmentaja Aava Virta -valmennusyksikössä, tietokirjailija sekä hallitusammattilainen ja on valmentanut johtajia, esimiehiä, talentteja, huippu-urheilijoita ja valmentajia ympäri maailmaa. Hän on energinen ja innostava puhuja, ja tarjoaa paljon välittömästi käytäntöön vietävissä olevia vinkkejä hyvään, inspiroivaan johtamiseen.

Jouko Koskinen

Jouko Koskinen, CTO, Fujitsu

Kestävästä tiedolla johtamisesta ja siitä miten se mahdollistetaan, meille tulee puhumaan Jouko Koskinen.

Jouko siirtyi Fujitsun Suomen yksityissektorin teknologiajohtajaksi elokuussa 2019 ja toi mukanaan 25 vuoden kokemuksen eri toimialoilta. Fujitsulla Jouko keskittyy RICE (reaaliaikainen älykäs yhdistetty yritys) -ratkaisujen kehittämiseen ja sekä tukemaan Fujitsun asiakkaita heidän digitaalisella muutosmatkallaan.

Jouko on konsultoinut asiakkaita digitaalisten ratkaisujen ja muutosten, Älykästehdas, CRM, ERP ja SCM haasteiden parissa. Jouko on koulutettu liiketoimintaprosessien konsultti ja SAFe Agile ja hänen erikoisalana on älykäs valmistava teollisuus, mukaan lukien operatiivisen teknologian kyberturvallisuus.

Oona Kankkunen

Oona Kankkunen, kasvuvalmentaja, Network and Growth

Oona Kankkunen valmentaa ja puhuu intohimoisesti modernin myynnin (social selling), verkostoitumisen ja henkilöbrändäyksen puolesta. Hänet tunnetaan suosittuna LinkedIn vaikuttajana ja kouluttaja sekä verkostoitumistapahtumien perustajana #linkedinafterworkhelsinki.

Oona on 10 vuoden kokemuksella myynnin valmentaja ja entinen myynnin johtaja, joka on rakentanut myynnin pelikirjoja, kehittänyt myynnin prosesseja ja auttanut myynnin murroksessa jo tuhansia ottamaan sosiaalista mediaa ammatilliseen käyttöön.

Oona kertoo kuinka lähteä rohkeasti unelmiensa perään ja mikä on verkostojen todellinen voima. Siitä miten auttaminen, vuorovaikutus, ihmiset ja yhdessä tekeminen saavat aikaan menestystä.

tbm

Rajkumar "Raj" Sabanadesan, muutosjohtaja

Muuttuva maailma ympärillämme vaatii uudenlaisia toimintamalleja, modernia osallistavaa johtamista, tiivistä ja avointa yhteyttä asiakkaisiin ja ympäröivään yhteiskuntaan.
Vuonna 1994 Suomeen turvapaikanhakijana saapunut Rajkumar "Raj" Sabanadesan on hankkinut vuosien varrella useita tutkintoja, sekä saavuttanut menestyksekkään ja arvostetun aseman sosiaali- ja terveysalan johtotehtävissä.
Tampere Business Meetissä Raj jakaa salaisuudet johtoryhmien ja johtajien valmentamisesta muutosprosessien keskellä. Puheissa yhdistyvät mielenkiintoiset tarinat, omat rankatkin kokemukset ja tutkittu tieto kuulijalle omaksuttavassa muodossa. Hän puhuu erityisesti itsensä johtamisesta, arvoista ja luottamuksen merkityksestä.
marianne

Marianne Lehikoinen, sosiaalisen median konkari, vaikuttaja, Suomen #1 naisten urayhteisön perustaja, toimitusjohtaja ja äiti.

Marianne on missiolla auttaakseen nuoria naisia tekemään urallaan sen, mihin muut eivät uskoneet. Mariannen vuonna 2020 luoma verkkovalmennus Intohimosta Unelmabisnekseksi on auttanut jo yli 200 naista yrityksen perustamisessa.
Lisäksi Mariannen alkuvuodesta julkaisema Sivubisnes (Otava) -kirja antaa konkreettiset vinkit ja inspiraatiota sivutoimisen yrityksen käynnistämiseen.
Marianne tulee puhumaan Tampere Business Meetissä 10.9. ilmiöiden luomisesta. Siitä, kuinka luoda jotain uutta ja tehdä rohkeasti asioita erilailla kuin muut.
henna

Henna Niiranen, somevaikuttaja, puhuja, muutosagentti, TieitoEVRY

Henna on intohimoinen kasvustrategioiden rakentaja sekä myynnin & markkinoinnin paremman yhteistyön muutosagentti, joka johtaa ohjelmistoyritys TietoEVRYn Suomen markkinointia.

Hän on erikoitunut vaatiaan B2B-asiantuntijabisnekseen ja tilanteisiin, joissa markkinoinnin tekeminen halutaan kääntää aidosti kasvua tukevaksi tekemiseksi. Edellisissä rooleissaan Henna on mm. ollut pystyttämässä pk-sektorin kasvuyritykseen digivetoista markkinointifunktiota nolllista sekä toiminut konsulttina.

Henna uskoo vahvasti aikaansaamiseen, tekemiseen ja konkretiaan ripauksella akateemisuutta. Henna on yksi ensimmäisistä Suomen #myyntimaisteri-nimikkeen saaneista ammattilaisista sekä suosittu somevaikuttaja ja puhuja vaativan B2B-myynnin ja -markkinoinnin teemoista.

Henna kertoo puheenvuorossaan esimerkkien kautta, miten yritys voi herättää yhteiskunnallista keskustelua ja ottaa kantaa vastuullisuuden teemoihin fiksujen maine- ja markkinointitekojen avulla.

kirsilaasio

Kirsti Laasio, liiketoiminta- ja asiakaskokemusjohtaja

Pienestäkin voi aloittaa - pääasia, että aloittaa.

Menestyvät ja kansainväliseen kasvuun yltävät yritykset ymmärtävät, että hyvä asiakaskokemus on tulevaisuuden kilpailuetu. Se ei kuitenkaan synny sattumalta, vaan vaatii systemaattista johtamista sekä koko henkilöstön saumatonta yhteistyötä.

Kirsti tietää kuinka luodaan aidosti asiakaslähtöinen kulttuuri ja varmistetaan, että asiakaskokemus on osana strategiaa. Kirsti tulee kertomaan kuinka keskeistä on konkretisoida asiakaskokemus ja siirtyä sanoista tekoihin, osallistettava ja valtuutettava henkilöstöä.

Kirsti on kansainvälisesti meritoitunut liiketoiminta- ja asiakaskokemusjohtaja, jolla on monipuolinen kokemus yritysten johtoryhmistä ja hallitustyöskentelystä, sekä liiketoiminnan kasvattamisesta, monialaisten tiimien vetämisestä, tiimien välisten siilojen poistamisesta ja muutosjohtamisesta.

Kirsti tulee kertomaan kuinka keskeistä on konkretisoida asiakaskokemus ja siirtyä sanoista tekoihin, osallistettava ja valtuutettava henkilöstöä, sekä miten siitä tehdään kansainvälisestikkin toimiva menestysresepti.

Katse eteenpäin ja suupielet ylöspäin - niin muutostakin syntyy. From sh*t happens to shift happens!

Ali Omar

Ali Omar, bisnesenkeli

Ali Omar saapuu puhumaan Tampere Business Meettiin aiheenaan paineistettu johtaminen!

Ali oli perustaja Med Group Oy:ssä yhdessä Kustaa Pihan kanssa ja he kasvattivat yrityksen nollasta 100 miljoonaan euroon 10 vuoden aikana. Yhtiön myymisen jälkeen Ali on keskittynyt enkelisijoittamiseen ja onkin mukana yli 30:ssa kasvavassa yrityksessä. Ali ja hänen tiiminsä ovat rakentaneet kasvua monien yrittäjien kanssa lukuisilla liiketoiminta-alueilla.

Ali puhuu siitä, miten johtaa ihmiset uudelle johtamisen tasolle. Millaista on paineistettu johtajuus, joka on ehkä erilaista, kuin mitä yleensä johtamisesta puhutaan. Se ei ole pehmeää johtamista, mutta silti ihmisyyttä kunnioittavaa. Se on potentiaalista ja löytävää johtamista.

Sointu, PR kasvo

Sointu Borg, Viphost

Tapahtuman sujuvuudesta, vieraiden viihtyvyydestä ja tunnelmasta vastaa oikeutetusti Diili-voittaja ja Viphost Oy:n perustaja Sointu Borg!

Aikataulu

Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumassa on keynote-puheenvuoroja, verkostoitumista, asiantuntijapuheenvuoroja ja yhteistyökumppanipisteitä – sekä illalla on unohtumattomat jatkot!

Sijainti

TMB on järjestetty jo kolme kertaa ja nyt olemme viilanneet konseptia entistä paremmaksi.

Tampere Business Meet järjestetään nyt Finnkinossa – ympäristössä, jossa tarinat heräävät eroon valkokankaalla. Tällä kertaa tarinat heräävät eloon verkostoitumisessa, puheenvuoroissa ja ajatuksissa, joita ei kotitoimistolla ole syntynyt.

Finnkino Plevna
Itäinenkatu 4, 33210 Tampere

 

Plevna_1920

Starttaa syksy käyntiin vauhdikkaasti ja nähdään jo kolmatta kertaa Business Meetissä!