Ohjelma

Ohjelma 2019-06-15T21:53:17+00:00

TAMPERE BUSINESS MEET
2019 OHJELMA

TAPAHTUMAPÄIVÄ: 23.8.2019

AAMIAISTILAISUUS:

Klo 9.00 – 10.30 Aamiaskickoff  – Lapland Hotels Tampere (ilmoittautuminen tullaan järjestämään erikseen)

PÄÄTAPAHTUMA:

PAIKKA: TAMPERE-TALO
Klo 11.00 – 12.15 Verkostoitumislounas
Klo 12.30 – 16.00 Valmennuspolut

Valmennuspolkujen teemoina mm. moderni myynti & myynnin automaatio/ Sisältömarkkinointi / Asiakaskokemus / Myynnin muotoilu / Palvelumuotoilu  

TBM-19 on täynnä valtakunnan tunnetuimpia myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia. Tapahtumapäivä tulee tarjoamaan huippulaadukkaita, mielenkiintoisia ja innostavia puheenvuoroja monesta eri näkökulmasta. Osallistujilla on mahdollisuus rakentaa oma Business Meet -polkunsa ja tehdä päivästä juuri oman näköisensä kokonaisuus. Oman polun ansiosta voit tavata juuri sinulle tai yrityksellesi tärkeän henkilön ja näin taata parhaan mahdollisen lisäarvon ja kokemuksen.

Päivän aikana estradille astelevat huikeat:

  • Henna Niiranen – asiantuntijat mukaan myyntityöhön?
  • Perttu Ahvenainen – asiakaskokemukset käytännössä case Taitori
  • Nina Rinne – hurmaavan tiimin dynamiikka
  • Mikko Seppä – myynnin ja asiakaspalvelun automaatio
  • Katri Tanni – ajatusjohtajuus markkinoinnissa
  • Veikko Törrönen – palvelumuotoilu eri tasoilla
  • Juho Liljeroos – palvelumuotoilulla tulos tai ulos
  • Markus Jokinen – Tehosta myyntitiimisi ajankäyttöä automaation avulla

Iltapäiväkahvit ja yhteistyökumppaneiden isännöimät asiantuntijapuheenvuorot

Me uskomme, että passiivisten Expojen aika on ohi. TBM-19 Expossa kumppanimme jakavat asiantuntijuuttaan ja erityisosaamistaan erilaisissa teemakokonaisuuksissa. Luo oma polkusi ja verkostoidu mielenkiintoisten yritysten ja ammattilaisten kanssa. Äänessä ovat mm. Grant Thornton, Myynninmaailma, TAKK ja monet muut kumppanit.

Klo 16.00 – 18.00 Keynote -puheenvuorot

Iltapäivällä puhuvat Jarkko Kurvinen suuren suosion saaneesta markkinoinnin kymmenestä käskystä, yrittäjä, start-up sijoittaja, kansainvälistymisen ja viennin ammattilainen Kim Väisänen kertoo suurista asiakkaista ja muista myynnin kuoleman synneistä ja rautainen myynnin moniosaaja, yliopettaja ja myynnin tohtori Pia Hautamäki avaa asiakaskokemuksen merkityksen osana modernia myyntiä sekä myynti- ja markkinointikonsultti, kouluttaja ja inbound-myynnin asiantuntija Jani Aaltonen avaa kuinka saat lisää myyntiä tässä, nyt ja tulevaisuudessa.

“Meet the Beat” – Tampere Business Meet 2019 jatkot

Tapahtuman kruunaa jatkot, jolloin vaihdetaan vapaalle ja nautitaan hyvästä ruuasta ja ohjelmasta. Jatkopaikkana toimii Tampere-talon viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola Tuhto.

Nähdään Tampereella elokuussa!

LinkedIn 

Facebook

OSTA LIPPUJA