Ohjelma

Ohjelma 2019-02-07T18:00:15+00:00

TAMPERE BUSINESS MEET 2019 OHJELMA

TAPAHTUMAPÄIVÄ: 23.8.2019

 

AAMIAISTILAISUUS:

Klo 9.00 – 10.30 Aamiaskickoff  – Lapland Hotels Tampere (ilmoittautuminen tullaan järjestämään erikseen)

 

PÄÄTAPAHTUMA:

PAIKKA: TAMPERE-TALO

Klo 11.00 – 12.15 Verkostoitumislounas 

Klo 12.30 – 16.00 Asiantuntijapuheenvuorot

Teemoina koulutuspoluilla mm. moderni myynti & myynnin automaatio/ Sisältömarkkinointi / Asiakaskokemus / Myynnin muotoilu / Palvelumuotoilu  

TBM-19 on täynnä valtakunnan tunnetuimpia myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia. Tapahtumapäivä tulee tarjoamaan huippulaadukkaita, mielenkiintoisia ja innostavia puheenvuoroja monesta eri näkökulmasta. Osallistujilla on mahdollisuus rakentaa oma Business Meet -polkunsa ja tehdä päivästä juuri oman näköisensä kokonaisuus. Oman polun ansiosta voit tavata juuri sinulle tai yrityksellesi tärkeän henkilön ja näin taata parhaan mahdollisen lisäarvon ja kokemuksen.

Päivän aikana estraadille astelevat huikeat:

  • Henna Niiranen
  • Perttu Ahvenainen
  • Nina Rinne
  • Mikko Seppä
  • Katri Tanni
  • Veikko Törrönen
  • Juho Liljeroos

Iltapäiväkahvit ja yhteistyökumppaneiden isännöimät asiantuntijapuheenvuorot

Me uskomme, että passiivisten Expojen aika on ohi. TBM-19 Expossa kumppanimme jakavat asiantuntijuuttaan ja erityisosaamistaan erilaisissa teemakokonaisuuksissa. Luo oma polkusi ja verkostoidu mielenkiintoisten yritysten ja ammattilaisten kanssa. Äänessä ovat mm. Grant Thornton, Myynninmaailma, TAKK ja monet muut kumppanit.

Klo 16.00 – 18.00 Puheenvuorot

Iltapäivällä puhuvat Jarkko Kurvinen suuren suosion saaneesta markkinoinnin kymmenestä käskyä, yrittäjä, start-up sijoittaja, kansainvälistymisen ja viennin ammattilainen Kim Väisänen, rautainen myynnin moniosaaja ja kouluttaja Pia Hautamäki sekä myynti- ja markkinointikonsultti, kouluttaja ja inbound-myynnin asiantuntija Jani Aaltonen.

“Meet the Beat” – Tampere Business Meet 2019 jatkot

Tapahtuman kruunaa jatkot, jolloin vaihdetaan vapaalle ja nautitaan hyvästä ruuasta ja ohjelmasta. Jatkopaikkana toimii Tampere-talon viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola Tuhto.

Nähdään Tampereella elokuussa!

Tapahtuman Facebook- sivu: TBM-19

OSTA LIPPUJA