TBM Summer 2022 peruttu

Joudumme ikäväksemme ilmoittamaan, että 16.6 suunniteltu tapahtumamme on valitettavasti peruttu. Pyrimme järjestämään korvaavan tapahtuman myöhempänä ajankohtana.

Toivottavasti pääset mukaan silloin!

Tiedotamme mahdollisista uusista tapahtumista myöhemmin, joten pysytään kuulolla!

Kiitos yhteistyökumppaneillemme hyvin sujuneesta yhteistyöstä

Otamme yhteyttä jo lipun ostaneisiin.

Aurinkoista kesää ja terassikelejä odotellen,

TBM Summer projektitiimi

periscope

Tapahtumasta

Tampere Business Meet Summer kerää yli 300 yrittäjää, asiantuntijaa ja liike-elämän vaikuttajaa Periscopen kattoterassille 16.6.2022.

Luvassa on loistavia puhujia, esiintyjiä, verkostoitumista ja rentoa tunnelmaa afterwork-hengessä.

Puvuntakin voit jättää nyt hyvällä omallatunnolla kotiin. Nauti loistavasta seurasta ja tapaa paikan päällä niin uudet, kuin vanhatkin tuttavat.

Sijainti

 

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima.

 

RAVINTOLA PERISCOPE
VUOLTEENKATU 1
33100
TAMPERE

periscope

Yhteistyökumppanit

OCMGnordic_logo
Näyttökuva 2021-8-19 kello 20.15.52

OCMG Nordic Oy on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija, joka tuntee vaikuttajansa aidosti

Kirjoittajalta Jaakko | 19.8.2021

OCMG Nordic Oy on ensimmäinen suomalainen vaikuttajamarkkinoinnin toimisto, joka on tuonut vaikuttajamarkkinointiin sisältömarkkinoinnin tehot ja vahvan monikanavaisuuden. Yritys yhdistää tunnetut brändit ja kiinnostavimmat vaikuttajat luoden kohderyhmiä puhuttelevia matcheja. OCMG Nordicin tavoitteena on tehdä tehokasta B2B- ja B2C -vaikuttajamarkkinointia – ja muuttaa alan totuttuja toimintamalleja. Pelkän vaikuttajien välittämisen sijaan OCMG Nordic panostaa vaikuttajiensa tuntemiseen ja markkinoinnin…

Tilaa ilmoitukset sähköpostiisi

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi saat kannustavia ja hyödyllisiä vinkkejä suoraan sähköpostiisi, sekä tietoja tulevasta TBM 2021 tapahtumasta.