OHJEITA OSALLISTUJALLE

Miten voin verkostoitua etätapahtumassa?

TBM:ssä voit verkostostoitua myös tänä syksynä. Käytämme Tavata-verkostoitumistyökalua joka mahdollistaa verkostoitumisen myös etänä videoyhteyden välityksellä. Tavatasta löydät myös tapahtuman ohjelman sekä suoran linkin tapahtuman streamiin

Tapahtumakoodi: QCP8

 

1.Rekisteröidy ja luo profiilisi osoitteessa: verkostoidu.tamperebusinessmeet.fi

2. Liity tapahtumaan koodilla: QCP8 (huomioi isot kirjaimet).

3. Muokkaa tapahtumakohtainen profiilisi, ja valitse mitä olet tarjoamassa & etsimässä.

4. Sovi videotapaamisia. Selaa muiden osallistujien profiilikortteja, ja ehdota tapaamista.

 

Muista myös hyväksyä tai peruuttaa sinulle ehdotetut tapaamiset, jotka löydät sähköpostistasi, tai Aikataulut-välilehdeltä.

Huom! Desktopilla videotapaamisiin käytettävä selain on Chrome, sillä Tavatan tapaamisiin käytettävä videoneuvotteluohjelma ei tue tällä hetkellä muita selaimia. Käyttäessäsi mobiililaitetta videotapaamiseen, sinun on ladattava Jitsi Meet-sovellus puhelimeesi etukäteen. Lataa Jitsi Meet sovelluskaupastasi, muita toimenpiteitä ei vaadita. Siirry tapaamiseen normaalisti omasta aikataulustasi.

Mistä näen tapahtuman?

TBM on tänä vuonna maksuton ja tapahtuma on katsottavissa verkkosivumme lisäksi Facebook-sivuillamme ja YouTube-kanavallamme.

Mikä on lopullinen aikataulu?

Lopullinen aikataulu löytyy Agenda -sivulta.

Huom. Valitettavasti Uhana Designin edustajat eivät pääsekään paikalla sairastumisen vuoksi.

Kuinka voin esittää puhujille kysymyksiä?

Kysymyksiä voi laittaa jo etukäteen markus.jokinen(ät)jci.fi ja lisäksi poimimme kysymyksiä jokaisen puheenvuoron aikana Facebook sekä YouTube-livestream kommenteista.

Mistä saan liput seuraavaan TBM-tapahtumaan?

Liput ovat nyt myynnissä. Niitä on klassiseen tapaan rajattu määrä ja erityisesti koska myynti tulee ensin Super Early Bird -liput. Toimi nopeasti! 😉