Pirkanmaan Yrittäjät Tampere Business Meetin kumppaniksi

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty verkostoitumis- ja koulutustapahtuma Tampere Business Meet järjestetään tänä vuonna entistä isompana, kun paikalle odotetaan saapuvan liki 1000 vierasta. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampere-talon ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

”Tapahtuma on monipuolinen kokonaisuus, joka tarjoaa hyvän paketin Tampereen ja Pirkanmaan yrittäjäkentälle. Verkostoitumismahdollisuudet jäsenillemme ovat erinomaiset ja valmennusaiheet ajankohtaiset”, täydentää Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Pasi Mäkinen.

Päivän ohjelmassa on verkostoitumista, koulutusta sekä valovoimaisia ja inspiroivia puheenvuoroja. Päivä huipentuu Tampere-talossa järjestettävään iltajatkot- tilaisuuteen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Pirkanmaan Yrittäjäjärjestö haluaa olla mukana tapahtuman järjestelyissä ja tarjota jäsenilleen tapahtuman liput erikoishintaan alkaen 30eur”, iloitsee Markus Koskinen, yksi Tampere Business Meetin perustajista.

Tampere Business Meet järjestetään Tampere-talossa 23.8.2019. Eearlybird -liput ovat myynnissä osoitteessa tamperebusinessmeet.fi

Pirkanmaan Yrittäjien jäsenetuhintaiset liput saapuvat myyntiin viikolla 15.