Puhujat

10.9.2021

Vastuullinen johtaminen

Vuorovaikutus

Menestystarinat

Esittelyt

Tutustu puhujiin, jotka nappaavat sinut mukaan tarinoihin, esimerkkeihin ja oivalluksiin – ja liimaavat sinut penkkiin kiinni.

Menestystarinat

saana tyni

Saana Tyni, Koti Puhtaaksi 

Kuinka luodaan menestyvä yritys, Suomen paras työpaikka ja muutetaan radikaalisti koko toimialaa?

Saana Tyni on yrittäjä, äiti, ammattimaisuuden ammattilainen, tyyppi joka on syntynyt järjestämään johtamismallit uuteen uskoon ja tekemään mahdottomasta mahdollista.

Kun Saana Tyni perusti vuonna 2011 siivousalan perheyrityksen Sahera Koti Puhtaaksi Oy:n, ei hän vielä tiennyt mitä tulee saavuttamaan. Yritys toi näkyvyyttä koko toimialalle ja nosti siivousalan arvostusta täysin uudelle tasolle. Nyt yritys työllistää jo lähes 250 rautaista ammattilaista, ja viimeisen kymmenen vuoden aikana Saana ja Koti Puhtaaksi on palkittu lukuisia kertoja mm. Suomen parhaana työpaikkana, Vuoden kotityöpalveluyrityksenä Kauppalehden menestyjänä, Future CEO tittelillä ja jopa kutsulla Linnan juhliin.

Nyt Saana saapuu Tampere Business Meettiin kertomaan oman menestystarinansa ja kuinka vastuullinen johtaminen on luonut heille menestyvän yrityksen.

Vuorovaikutus

kortesuo

Katleena Kortesuo

 

Emme tunnista tarinaa, vaikka se purisi meitä pakaraan.

Tarina on tehokkain keino paketoida yhteen tunne ja tieto ja toimittaa ne toiselle ihmiselle. Tarinoita on maailma täynnä, ja silti me kuulemme jokaisessa bisnesseminaarissa samat jutut Steve Jobsin autotallista. Tämä ei käy laatuun. Niinpä Katleena Kortesuo kertoo puheenvuorossaan sen, mistä tarina löytyy, miten sen tunnistaa, miten se valitaan ja miten se kerrotaan.
Kortesuo on kirjoittanut yli 40 kirjaa ja pitänyt yli 500 koulutusta ja seminaaripuheenvuoroa - rautainen viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntija siis kyseessä.

Vuorovaikutus

Niko Visuri

Niko Visuri

 

Miten hyödyntää kehonkieltä toiminnan tehostamiseksi ja parempien tulosten saavuttamiseksi, niin työssä kuin vapaa-ajalla?

Mr. Body Language®️ Niko Visuri johdattaa 30 vuoden kokemuksella, kuinka kehonkielen avulla voi tehostaa henkilökohtaista viestintää, rakentaa luottamusta, parantaa ihmissuhteita sekä edistää työssä hyvinvointia ja lisätä myyntiä!

Niko Visuri saapuu Tampere Business Meettiin 10.9.2021 kertomaan salaisuudet kehonkielestä. Asiaa ja hauskaa samassa paketissa.

VIP-HOST

image002

Sointi Borg, Viphost

Tapahtuman sujuvuudesta, vieraiden viihtyvyydestä ja tunnelmasta vastaa oikeutetusti Diili-voittaja ja Viphost Oy:n perustaja Sointu Borg!

Lisää puhujia julkaistaan pian! 

Hyödynnä lipputarjous!