Kati

Tampere business meet puhujat

Vaikuttaja – Kati Hyvönen

Yksi tämänkertaisista TBM-kirjoittajista on Kati Hyvönen, joka työskentelee johtajana OP Tampereessa, varallisuudenhoidon parissa. Yhtenä uusien ajatusten ja innostuksen lähteenä toimii menossa olevat YAMK-opinnot kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen koulutusohjelmassa Tampereella.

Kati on työskennellyt myynnin, asiakkuuksien ja viimeisimmät vuodet esimiestyön parissa kaikkiaan reilut kymmenen vuotta. Työskentely murroksessa olevalla toimialalla on haastanut uudistumaan pitkin työuraa ja kokemus eri tehtävistä on opettanut kehittymisen palon ja jatkuvan oppimisen merkityksen. Motivaatioliekkiä roihuttavat oman työn pääteemat: asiakkuudet, myynti ja myynnintekijät sekä tulevaisuuteen suuntaava osaamisten ja liiketoiminnan jatkuva kehitystyö. 

”Kunnia päästä mukaan Tampere Business Meetin asiantuntijaksi! Kirjoitin oman artikkelini vastuullisuudesta ja osaamisen kehittämisestä. Uskon, että näiden teemojen ympärille rakentuvat tulevaisuuden menestyjät. Aika haastaa organisaatioita, mutta kannustan myös jokaista meistä oman osaamisen kehittämisen pariin, sillä vain siten vastaamme muuttuvan toimintaympäristön tarpeisiin, teemme työelämästä yhä mielekkäämpää ja huolehdimme myös hyvinvoinnistamme.”

Juttelen näistä uudistumisen, kehittämisen ja kasvun teemoista mielelläni. Verkostoidutaan ja tullaan tutuiksi!

040 6307794

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/katihyvonen
Twitter: https://twitter.com/kati_hyvonen