matti

Tampere business meet puhujat

Vaikuttaja – Matti Perkkiö

Mukaan tiimiimme liittyi Lämpöpumppumiehenäkin tunnettu Matti Perkkiö joka toimii päätyökseen markkinointijohtajana (CMO) LämpöYkkösellä. Hän auttaa kiinteistöjen lämmityslaskun puolittamisessa, viilennyksessä ja henkilöbrändäyksessä.

Matti on työskennellyt markkinoinnin, myynnin ja digitalisaation parissa jo yli 20 vuotta. Hän on luonteeltaan futuristi ja intohimoinen uusien teknologioiden ja kanavien testaaja.

“Jostakin syystä olen aina mukana jossakin pilotissa. Ilman jatkuvaa uusiutumista ja testaamista on turha odottaa että pysyisi markkinoiden kärjessä. Kannattaa olla koko ajan siellä, missä muut eivät ole. Se on ylivoimaisesti tehokkain tapa kasvaa nopeasti.”

Matilla on sosiaalisessa mediassa jo yli 25 000 seuraajan verkostot, mikä on harvinaista perinteisen rakennusalan asiantuntijalle.

“Iso osa  asiakkaista tulee jo nyt suoraan somen kautta. Uusin somessa isosti näkyvä juttu on juuri lanseerattu LÄMPÖKERROIN -somesarja. Kyseessä on Amazing Race tyylinen kisa jossa on tuomareita myös Tampereelta. Lisäksi olen syyskuussa lanseeraamassa toista omaa verkkokurssia videolla vaikuttamiseen liittyen.”

“On todella hienoa päästä mukaan Tampere Business Meetiin asiantuntijaksi! Olen aina arvostanut paikallisia tapahtuma ja vaikka asun Jyväskylässä niin jostakin syystä olen ollut lähiaikoina lähes kuukausittain Tampereella. Kun kuulin yhteistyömahdollisuudesta niin lyötiin Markuksen kanssa heti kättä päälle!”

 

Ota energiansäästöön, viilennykseen ja henkilöbrändäykseen liittyen rohkeasti yhteyttä Mattiin:

 

LinkedIn: https://linkedin.com/in/mattiperkkio
YouTube: https://youtube.com/lampotube/
Henkilöbrändäys: https://digitrainer.fi/

matti.perkkio@lampoykkonen.fi
0400 389 690