Samiv2-106

Tampere business meet puhujat

Vaikuttaja – Sami Saarenpää

Mukaan vaikuttajiin liittyy Sami Saarenpää, joka työskentelee KTI Laskutuksessa tittelillä ”Head of Social Selling” vastaten myynnistä ja kumppanuuksista. Sami on myös yksi KTI Laskutuksen omistajista.

Samilla on pitkä kokemus myynnin ja sosiaalisen median yhdistämisestä. Olen tehnyt B2B myyntiä yli 20 vuotta ja olen aina halunnut löytää kanavat joita muut eivät vielä käytä. Kaikessa, myös myynnissä edelläkävijä saavat aina etulyöntiaseman.

Vaikka tehdään myyntiä, on samalla myös mahdollista tehdä asiat mahdollisimman hyvin. Samin missio on muuttaa myyntityön mainetta ja siitä samassa tuoda laskurahoitus ja perintä todella helposti ostettavaksi palveluksi. Tässä on yksi avainsanoista avoimuus ja kestävyys mikä tukee hyvin myös Tampere Business Meetin arvoja.

Sami on perustanut myös Facebookin ”Myynnin ammattilaisten verkosto”ryhmän joka on nykyään n. 6000 myyjän tiivis verkosto joka myös kokoontuu säännöllisesti.

Sparraan äärimmäisen mielelläni kaikkien uusien tuttavuuksien kanssa ja olen myös aidosti utelias siitä mitä sinä teet, myynti kun on kontaktilaji.

Siviili Sami matkustelee ja prätkäilee, kaksi asiaa jotka ovat olleet aina enemmän kuin intohimo.

Mitä enemmän näet maailmaa, sitä paremmin tajuat sitä.

 

Sami Saarenpää | Head Of Social Selling | Osakas | KTI Laskutus Oy

https://www.linkedin.com/in/samisaarenpaa/
www.ktilaskutus.fi