JRI04410-Edit

Tampere business meet puhujat

Vaikuttaja – Samuli Salonen

Vastaan työssäni kasvumarkkinointitoimisto Advance B2B:n myynnistä. Olemme erikoistuneet tekemään markkinointia B2B SaaS ja Subscription yrityksille, joiden kasvussa markkinoinnilla on suuri rooli. Isossa osassa rooliani on myynti, sekä myynnin prosessien kehittäminen, erityisesti oman myyntimme siirtäminen verkkoon.
Olen toiminut B2B-myynnin parissa viisi vuotta ja pohdin aina kuinka asioita voi tehdä paremmin ja tehokkaammin. LinkedIn on yksi oma lempikanavani myynnin tekemisessä, koska se toimii skaalautuvana kanavana tehdä myyntiä ja sen avulla on mahdollisuus rakentaa moniin ihmisiin luottamussuhdetta saman aikaisesti. Olen tämän lisäksi vuodesta 2013 lähtien sijoittanut asuntoihin.
Noin 3 vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen postaukseni LinkedIniin ja uskon, että tällä päätöksellä on ollut suurin vaikutus omaan tähän astiseen uraan. Jokainen työpaikka tämän jälkeen on tullut jollakin tavalla LinkedInin kautta ja olen tavannut mahtavia ihmisiä LinkedInin kautta. Uskon vahvasti, että kaikki mitä elämässä haluamme saavuttaa sattuu loppujen lopuksi ihmisten kautta keillä ympäröimme itsemme.

Olen ollut mukana Tampere Business Meetin asiantuntijana ensimmäisestä vuodesta lähtien. On ollut hienoa seurata tapahtuman kasvua ja olla mukana tänäkin vuonna. Tervetuloa mukaan!

 

Voit tutustua Samuliin & Advance B2B:hen lisää:

www.samulisalonen.fi

https://www.linkedin.com/in/samulisalonen/

https://www.instagram.com/samuliisalonen/?hl=en

https://www.advanceb2b.com/fi/