Image

Tampere business meet puhujat

Vaikuttaja – Oona Kankkunen

LinkedIN After Work Helsinki Founder
Sales Innovator & Sales Coach
Ratkaisumyyjä

Myynnin valmennus, johtaminen ja ratkaisumyynti on erittäin lähellä sydäntä. Punaisena lankana vajaan 10 vuoden myynnin uran aikana on aina ollut palo asiakaslähtöiseen ja vaikuttavaan myyntiin, asiakaskokemuksen kehittämiseen ja sosiaaliseen asiakastyöhön.

Vastaan päivätöissäni teknologiaratkaisun myynnistä Ainialla. Autamme asiakkaita digitalisaation tuomissa kommunikaatiohaasteissa, mm. monikanavaisen pilvipohjaisen contact centerin ja teköäly ratkaisujen avulla. Osallistun työssäni myös päivittäin myynnin prosessien ja liiketoiminnan kehittämiseen, sekä sosiaalisen median projekteihin ja markkinointiin. Luonteeni omainen tekemisenmeininki on ajanut minut onnelliseen tilanteeseen elämässä, että nyt on monta rautaa tulessa, niin päivätöiden, kuin kevytyrittäjyyden ja verkostoitumisen parissa. Sosiaalisessa mediassa vaikuttaminen ja ajatusjohtajuuden kehittäminen on intohimoni työelämässä.

Oma henkilöbrändäys alkoi vajaa 2 vuotta sitten LinkedInissä, vaikka tosin oli ollut LinkedInissä jo vuosia aiemmin. Nyt olen 2019 syksystä alkaen myös hostannut LinkedIn After Work Helsinki tapahtumia ja hyödyntänyt LinkedIniä vahvasti omassa B2B myynnissä ja brändäyksessä. Nykyään vedän myös myynti- ja LinkedIn valmennuksia yrittäjänä – rakkaudesta coachaamiseen. Olen todella innoissani päästessäni mukaan Tampere Business Meetiin asiantuntijaksi. Mukana on todella upeita vaikuttajia, sekä tapahtuma on erittäin hyvä kokonaisuus, joten erittäin ylpeänä mukana!

Ota yhteyttä Oonaan:

LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/oonamariakankkunen
+ 358 50 5661430
oona.kankkunen@ainia.fi