Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on Business Meetin tuorein pääyhteistyökumppani

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty verkostoitumis- ja koulutustapahtuma Tampere Business Meet järjestetään tänä vuonna entistä isompana, kun paikalle odotetaan saapuvan liki 1000 vaikuttajaa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampere-Talon ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tampere Business Meetin tuorein pääyhteistyökumppani on Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA. 

”Tänä vuonna Tampere Business Meetin teemana on moderni myynti, asiakaskokemus ja palvelumuotoilu. Tänä vuonna halusimme lähteä ehdottomasti mukaan, koska vuoden teema on myös jäsenistöllemme tärkeä”, kertoo MMA:ssa tapahtumia koordinoiva Mari Niemi.

”Tapahtuma on uudenlainen ja kaivattu kokonaisuus Tampereelle, joka on meille tärkeä kasvualue. Verkostoitumismahdollisuudet ovat erinomaiset ja koulutusaiheet ajankohtaiset”, täydentää MMA:n markkinointipäällikkö Igor Parri.

Päivän ohjelmassa on verkostoitumista, koulutusta sekä valovoimaisia ja inspiroivia. Päivä huipentuu Tampere-talossa järjestettävään iltajuhlaan.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset haluavat olla mukana tapahtuman järjestelyissä ja tuoda asiantuntemuksensa käyttöömme”, iloitsee Markus Koskinen Tampere Business Meetin tapahtumatoimistosta.

Tampere Business Meet järjestetään Tampere-talossa 23.8.2019. Eearlybird -liput ovat myynnissä osoitteessa tamperebusinessmeet.fi 

MMA:n jäsenetuhintaiset liput saapuvat myyntiin viikolla 14.