Matti Perkkiö Business Meetin asiantuntijaksi

Joukkoomme liittyy Lämpöpumppumiehenäkin tunnettu Matti Perkkiö joka toimii päätyökseen markkinointijohtajana (CMO) LämpöYkkösellä. Ja auttaa asiakkaita kotien ja kiinteistöjen lämmityslaskun puolittamisessa, sekä viilennyksessä.

Matti on työskennellyt markkinoinnin, myynnin ja digitalisaation parissa jo yli 20 vuotta. Hän on luonteeltaan futuristi ja intohimoinen uusien teknologioiden ja kanavien testaaja. “Jostakin syystä olen aina mukana jossakin pilotissa. Ilman jatkuvaa uusiutumista ja testaamista on turha odottaa että pysyisi markkinoiden kärjessä. Kannattaa olla koko ajan siellä, missä muut eivät ole. Se on ylivoimaisesti tehokkain tapa kasvaa nopeasti.”

Matilla on sosiaalisessa mediassa jo yli 20 000 seuraajan verkostot, se on harvinaista perinteisen rakennusalan asiantuntijalle. “Yli puolet asiakkaistani tulee jo nyt suoraan somen kautta. Uusimpana kanavana on LämpöTube Youtubessa, johon videoita tulee tehtyä viikottain. Se on todella mielenkiintoinen maailma ja tavoitteet ovat sielläkin korkealla. Myös Kiinteistöt Kuntoon kanavaa Facebookissa olen vähitellen rakentanut. Se on pieni yhteisö, mutta mukana on todella kovia osaajia kiinteistöalalta. Lisäksi olen juuri lanseeraamassa verkkokurssia henkilöbrändäykseen liittyen.”

“On todella hienoa päästä mukaan Tampere Business Meetiin asiantuntijaksi! Olen aina arvostanut paikallisia tapahtuma ja vaikka asun Jyväskylässä niin jostakin syystä olen ollut lähiaikoina lähes kuukausittain Tampereella. Kun kuulin yhteistyömahdollisuudesta niin lyötiin heti Markuksen kanssa kättä päälle!”

 

Ota lämmitys- ja viilennysasioissa (ja muutenkin) rohkeasti yhteyttä Mattiin:

 

YouTube kanava tilaukseen: https://youtube.com/lampotube/

LinkedIn: https://linkedin.com/in/mattiperkkio

Twitter: https://twitter.com/mattiperkkio

Instagram: https://instagram.com/mattiperkkio

Facebook / Messenger: https://facebook.com/mattiperkkio

 

matti.perkkio@lampoykkonen.fi

0400 389 690