Riikka Tanner Business Meetin asiantuntijaksi

Riikka Tanner vastasi haasteeseen ja lähti mukaan Tampere Business Meetin asiantuntijaksi tuomaan näkemystä ja uusia ajatuksia erityisesti asiakaskokemuksesta ja sen kehittämisestä muotoilun keinoin. Työssään liiketoimintamuotoilijana ja intohimoisena strategina Riikka ratkoo B2B asiakkaiden kasvun ja asiakaskokemuksen haasteita. Aktiivisena bloggaajana hän jakaa oppimaansa eri medioissa.

”Elä niin kuin opetat”, Riikka naurahtaa ja viittaa muotoilijalle ominaiseen tapaan tehdä asioita ennemminkin kokeillen, kuin etukäteen liikaa suunnitellen. Tätä samaa hän noudattaa kokeillessaan ennakkoluulottomasti eri viestintäkanavia. “Tänä päivänä some ei ole olemassa siksi, että voisit tuutata korporaatioviestiäsi mahdollisimman moneen kanavaan, vaan siksi, että voit käydä siellä välitöntä ja avointa dialogia sidosryhmiesi kanssa. Some toi mukanaan ei vain yhtä, vaan monta uutta asiakaskokemuksen ulottuvuutta”.

Tampere Business Meetiin tulijoita Riikka evästää näin: ”Se, että asioita on aina tehty tietyllä tyylillä, on nykyisin huono tekosyy.”  ”Myynti, markkinointi, yrityksen brändi ja asiakaskokemus ovat tätä nykyä erottamattomia toisistaan. Muotoilun avulla asiakkaan ääni nousee organisaation keskiöön ja opimme ratkomaan asiakkaan todellisia haasteita kuviteltujen haasteiden sijaan. Kun asiakaskokemus paranee, tulos seuraa kyllä perässä”.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä:

 

Riikka Tanner

+358 50 535 8245

riikka@vere.fi

https://www.vere.fi/

 

Riikan kirjoituksia mm. teemoista #asiakaskokemus #liiketoimintamuotoilu #muutosjohtaminen #johdonagendalla voit seurata myös

LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/riikkatanner/

Twitterissä: @RiikkaTanner

Instagramissa:  https://www.instagram.com/inspired.riikka/