Sanni Kaikkonen Business Meetin tuoreimmaksi asiantuntijaksi

Sanni Kaikkonen on kutsuttu Business Meetin asiantuntijaksi jakamaan tietotaitoaan myynnistä ja verkostoitumisesta. Hän on toimitusjohtaja, järjestöaktiivi, verkostojen kuningatar sekä yrittäjä henkeen ja vereen.

Promootio- ja tapahtuma-alan yrittäjä on luotsannut 8 vuodessa promootiotoimisto Sunnyone Promotionin alan kirkkaimpaan kärkeen. Yhden naisen yrityksestä kasvoi kymmeniätuhansia työtunteja vuodessa buukkaava toimisto, jonka listoilla työskentelee yli 300 promootiotyöntekijää. Sunnyone Promotion nousi vuonna 2018 miljoonaluokkaan ja avaa seuraavaksi toimipisteen Tampereelle. Yritykselle tulee paljon toimeksiantoja myös ulkomailta.

LinkedIn on noussut Sannin tärkeimmäksi verkostoitumis- ja myyntikanavaksi lyhyessä ajassa. ”LinkedIn tarjoaa nopean, matalan kynnyksen foorumin tutustua yrityspäättäjiin, joiden ajasta on muutoin järjettömän kova kilpailu. Sähköposteihin en välttämättä saa vastauksia viikkoihin, kun taas LinkedIn-yksityisviestin harva jättää huomiotta. Massamarkkinoinnista en välitä, mutta personoidun viestin uskallan laittaa kelle tahansa.” Tampere Business Meetin yleisöä Sanni kehottaa terveeseen kriittisyyteen promootio- tai tapahtumapalvelun ostamisen suhteen:

”Kun asetamme asiakkaan promootiolle tai tapahtumalle mitattavan tulostavoitteen sekä saavutamme kyseisen tavoitteen, asiakkuus jää pysyväksi. Promootiotoimiston on kyettävä tarjoamaan asiakkaalle muutakin kuin edustusta, ja lupaukset pitää lunastaa vuodesta toiseen.”

 

Sanni Kaikkonen

+358 40 716 1441

sanni.kaikkonen@sunnyone.fi

www.sunnyone.fi

https://www.linkedin.com/in/sanni-kaikkonen-8872845a/

Instagram: @sunnyone_promotion

www.facebook.com/sunnyonepromotion