Sanna Kinanen Business Meetin asiantuntijaksi

Sanna Kinanen, entinen lähihoitaja, nyt 7 vuotta yrittäjänä ja sijoittajana sekä olen useassa yrityksessä mukana.

Nykyisin valmennan ihmisiä rahataidoissa ja sijoittamisessa. En usko sattumiin, mutta en olisi uskonut, että elämäntyöni tulee olemaan näiden asioiden parissa. Koen, että tämä työ valitsi minut, eikä toisinpäin. Olen esimerkki siitä, että kuka tahansa voi vaurastua ja tehdä niitä asioita elämässä joita haluaa, ja olen täällä muistuttamassa ihmisiä siitä.

Koska olen lähtenyt rakentamaan tätä kaikkea lähihoitajan papereilla, olen joutunut opiskelemaan ja oppimaan paljon. Näin jälkikäteen on helppo sanoa, että kyllä on kannattanut!
Rakastan tehdä markkinointia ja koen, että myynti ja markkinointi on aika lailla niitä tärkeimpiä taitoja, joita ihminen voi omata. Jos opit näitä taitoja, ja voit tehdä töitä missä yrityksessä tahansa!

Olin itse vieraana TBM:ssä viime vuonna, tapahtumasta kuulin ystävältäni. Tänä vuonna minulla on kunnia olla mukana järjestämässä tapahtumaa!

 

www.bisnesnainen.com

https://www.facebook.com/thebisnesnainen/

https://www.linkedin.com/in/sanna-kinanen-088651109/